Wat was het weer gezellig

De tweede editie van Santa's Village Roermond zit er weer op. Van 2 december 2016 t/m 8 januari 2017 stond de gehele binnenstad van Roermond in het teken van kerst. Op het Munsterplein was Santa's Village te vinden. Er wordt terug gekeken op een succesvol evenement, met mooie en sfeervolle momenten.  

Bekijk het promotiefilmpje hier. 

Opening Santa's Village

Op vrijdagavond 2 december 2016 is door wethouder Waajen-Crins het officiële startschot gegeven voor Santa’s Village Roermond. Het evenement is op een spectaculaire wijze geopend door kunstschaatsclub Artistic. Aansluitend waren er optredens van de cast van Schinderhannes, de opera bouffe die elke 7 jaar in Roermond wordt opgevoerd.

Bekijk de foto's van de opening hier.

Schaatsbaan

Gelegen op het Munsterplein, in de mooie ambiance van hartje Roermond wordt de gezellige buitenschaatsbaan weer opgebouwd. Het gehele Munsterplein wordt omgetoverd tot een gezellige kerstsfeermarkt, met schaatsverhuur, schaatsterras, Munsterpleinpaviljoen, kinderattracties en larikshouten chalets. Ook dit jaar heeft Santa's Village weer ruime openingstijden.

Lees meer

Entertainment

Bezoekers van de Roermondse binnenstad worden tijdens Santa's Village iedere vrijdag t/m zondag verrast door bijzondere entertainers. Wat dacht u van acrobatische buitelaars, Elfes de Noël, WinterNar en Harlekijn en "acts op stelten"? De ganzenfanfare zal net als vorig jaar door de straten waggelen én ook lokale muziekgezelschappen zullen niet ontbreken. Benieuwd naar het entertainmentprogramma?

Lees meer

Oude ambachten

Dit jaar is er voor het eerst op Santa’s Village een chalet met oude ambachten. In dit chalet zullen er gedurende het evenement 12 verschillende oude ambachten worden gedemonstreerd. Denk aan tin gieten, manden vlechten en potten bakken. Iedere 3 dagen zal er een andere oude ambacht te zien zijn.

Lees meer

Munsterpleinpaviljoen

Het Munsterpleinpaviljoen is het bruisende middelpunt van Santa's Village Roermond door het afwisselende entertainment programma. Er zijn optredens van diverse muziekgezelschappen en iedere woensdag is er discoschaatsen met dj.
Het Munsterpleinpaviljoen is daarnaast uitermate geschikt voor de bedrijfsborrel van uw bedrijf of vereniging. 

Lees meer

Happy Visit Card

Profiteer nu van 20% pre-sale voordeel met de Happy Visit Card. Voor € 10 ontvangt u de Happy Visit Card t.w.v. € 12,50, waarmee u kunt betalen tijdens Santa’s Village in Roermond (Munsterpleinpaviljoen en schaatsverhuurchalet) én in Valkenburg (Glühweinbar en Santa’s Grill). Ook leuk om te geven als attentie of in het kerstpakket.

Klik hier voor meer info.

Santa's House

De Kerstman komt ook dit jaar weer naar Roermond. Net zoals vorig jaar zal de kerstman zijn intrek nemen in het Santa’s House op de Neerstraat, ingang Roercenter. De route naar zijn huis is herkenbaar aan de vele kerstbomen op de Straatjes van Roermond West.

Lees meer

Weihnachtsmarkt Roermond

2. Dezember 2016 bis 8. Januar 2017
Vor der traumhaften Kulisse des Munsterpleins in Roermond entsteht im Dezember wieder ein besinnliches Weihnachtsdorf. Besucher können eine Runde Schlittschuh laufen und herrlich warme Schokoladenmilch trinken. In der gesamten Roermonder Innenstadt unterhalten Entertainer und Musikgruppen die Besucher.

Lees meer

Organisatie

Stichting Evenementen City Roermond is opgericht om meer (nieuwe) evenementen te organiseren in de Gemeente Roermond. In 2016 waren de evenementen van de stichting: Schalke Biathlon on Tour, Rrrollend Roermond, RoermondStormt en Santa’s Village Roermond.

Meer weten over de stichting?
Neem dan contact op via info@evenementencityroermond.nl.