Santa's Village Roermond

Van 2 december 2016 t/m 8 januari 2017 vormt het Munsterplein in Roermond voor de tweede keer het decor voor het complete kerstprogramma van Santa’s Village. De gehele Roermondse binnenstad wordt prachtig verlicht en de bezoekers worden vermaakt door entertainers en muziekgroepen. Het gehele Munsterplein wordt omgetoverd tot een gezellige kerstsfeermarkt, met een schaatsbaan, schaatsverhuur, schaatsterras, Munsterpleinpaviljoen, kinderattracties en larikshouten chalets.
Voor meer info klik hier.

RoermondStormt

Na het succes van VenloStormt, is er nu ook een vervolg in Roermond geweest. Op zondag 25 september 2016 vond de eerste editie van RoermondStormt plaats. Dit is een hindernissen stormloop over een parcours van 7,2 - 11 of 22 km voor 14 jaar en ouder. RoermondStormt is het overwinnen van jezelf en de uitdagende hindernissen. Alleen of met je vrienden.

Klik hier voor de foto's van RoermondStormt.

Nieuws!

Welkom op deze pagina van de Stichting Evenementen City Roermond. Op deze pagina kun je de evenementen vinden die mede georganiseerd worden door Stichting Evenementen City Roermond. Hier wordt ook het laatste nieuws over de evenementen gedeeld.

Lees meer
Lees al het nieuws

Rrrollend Roermond

Van 1 juli t/m 3 juli 2016 heeft het foodtruckfestival Rrrollend Roermond plaatsgevonden. Alles draaide hier om eten, drinken en entertainment. Op deze prachtige locatie in Roermond was voor iedereen wat te vinden: heerlijke burgers, fruitige smoothies of pannenkoeken met pulled pork. Terwijl kinderen vermaakt werden waren de beste wijnen en meest bijzondere biertjes te proeven bij de speciale wijn en bierbar.

Bekijk hier de foto's van het evenement.

Biathlon auf Schalke-Tour in Roermond

Op 18 en 19 juni 2016 vond de Biathlon auf Schalke-Tour voor de eerste keer plaats in Roermond. In de Veltins Arena in Gelsenkirchen (Duitsland) vindt dit populaire evenement jaarlijks plaats en nu heeft de biathlon ook een tour door steden in België, Nederland en Duitsland. Roermond is de enige Nederlandse stad in deze tour waar iedereen biatleet-voor-één- dag kan zijn. Deelnemers konden de ultieme uitdaging aan gaan door te strijden tegen broer, zus, vader, moeder, vriend of collega.
Voor meer info klik hier.

Wat is Stichting Evenementen City Roermond?

Stichting Evenementen City Roermond is opgericht om meer (nieuwe) evenementen te organiseren in de Gemeente Roermond. De stichting bestaat uit 4 bestuursleden; Emiel Veenstra, Wim Cox, Hans Verbugt en Wouter Rexwinkel.

Meer weten over de stichting?
Neem dan contact op via:
info@evenementencityroermond.nl